The Plantable Home komt naar LelySTART

Kunstenaar Anne van Klooster komt begin oktober met haar Plantable Home, haar groeiend huisje, naar Warande in Lelystad.

Gedurende enkele dagen gaat ze met bewoners in gesprek, en wil ze ook hulp vragen om in Warande te verblijven. Zo zal ze water nodig hebben om zich te wassen, te eten, te drinken en wellicht om haar huis water te geven zodat het niet “dood” gaat.

Anne wil in gesprek gaan over het leven in Warande, ervaringen uitwisselen en plannen maken om de woonwijk groen, duurzaam en plezieriger te maken. Haar tijdelijke woning zal hierbij als ontmoetingsplaats dienst doen.

Haar verblijf wordt afgesloten met een buurtfeest bij het groeiend huisje van Anne. Hier nemen we uw ideeën en plannen in ontvangst die uit de gesprekken zijn geboren, en bieden deze aan bij de Gemeente als inspiratie en om op termijn ten uitvoer te brengen.

The Plantable Home is in het stadshart te zien tijdens LelySTART op zaterdag 13 en zondag 14 september op het Kunstgras nabij De Kubus, Agorabaan 3 in Lelystad.

Meer informatie over The Plantable Home

DE BARAK
Oostvaardersdijk 0113
8242 PA Lelystad
contact@debarak.nl